Trustpilot score:
Gratis uitproberen Ga naar website

Versla cyberdieven

Identiteitsbescherming van de bovenste plank versterkt met meermaals bekroonde antimalware, geavanceerde machine learning, thuisnetwerkscannen en veilig browsen levert uitgebreide en superstevige bescherming die zelfs de meest toegewijde cyberdieven verslaat. Het is het ultieme in cyberbescherming voor iedereen.

Geavanceerde machine learning

BullGuards bekroonde beveiliging is nu versterkt met uitgebreidere machine-learningmogelijkheden over meervoudige beschermingslagen. Onze unieke dynamische machine learning monitort voortdurend alles wat op uw apparaat gebeurt, waarbij realtime detectie wordt ingeschakeld en potentieel kwaadaardig gedrag geblokkeerd voordat het schade kan aanrichten, ook wanneer uw apparaat niet op internet is aangesloten.

Bescherming van meervoudige lagen

Wanneer malware probeert uw computer aan te vallen, beschermt lichte en snelle handtekeningdetectie tegen de meest voorkomende bedreigingen, terwijl de Sentry-gedragsmachine beschermt tegen zero day en andere complexe bedreigingen. Onze On Access-machine beschermt u ook als u nooit een handmatige scan uitvoert, en wanneer u op internet bent aangesloten detecteert onze nieuwe clouddetectietechnologie bedreigingen terwijl ze in realtime ontstaan, zonder de noodzaak handtekeningen op het apparaat bij te werken.

Ultieme identiteitsbescherming

BullGuards identiteitsbeschermingsservice, onderdeel van BullGuard Premium Protection, biedt naast de bescherming van uw fysieke apparaten tevens verhoogde bescherming voor uw online identiteit. Verhoogde ondersteuning voor internationale telefoonnummers en bankrekeningen zorgt voor de meest nauwkeurige monitoring van het dark web.

Thuisnetwerkscanner

Ieder apparaat in uw netwerk is een potentiële achterdeur voor hackers om toegang tot alle apparaten erop te krijgen. Thuisnetwerkscanner bewaakt uw netwerk en elk apparaat erop 24/7. Dit omvat slimme speakers, thermostaten, babyfoons en alle andere aangesloten apparaten. Wanneer een nieuw apparaat wordt aangesloten, voert het een diepe beveiligingsscan uit om uw netwerk veilig te houden. Een waarschuwingsfunctie waarschuwt u tevens wanneer u verbinding met een onveilig netwerk maakt.

Gratis uitproberen Ga naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%